Postbådens faste ture i højsæsonen 2023


I 2023 løber højsæsonen for de faste ture fra torsdag den 18. maj 2023 til og med lørdag den 9. september 2023. 


I højsæsonen afgår Postbåden som udgangspunkt fra mandag til torsdag samt lørdag. BEMÆRK dog, at du altid skal kigge i vores booking kalender for at se hvilke ture vi sejler på den dag som du ønsker. Du kan kun booke de ture hvor datoen er sort og maksimalt det antal billetter som er ledige på dagen. Du kan betale med diverse kreditkort og mobilepay - kontantbetaling er ikke mulig.


Postbådens kajplads er ud for havnegade 27, 4900 Nakskov. Gratis parking er mulig i nærområdet og langs kajen.


Book og betal billetter elektronisk her


Postturen er mandag til torsdag samt lørdag kl 09.00 og gør ophold på Enehøje inden vi lander på Albuen ved 11-tiden. På Albuen gøres der et ophold af ca. 1 timers varighed, så der er mulighed for at gå en tur og måske spise lidt medbragt mad, inden turen går tilbage til Nakskov - hvis ikke man har valgt at tage cykler med og tage den skønne tur ind over Albuen og videre ad diget til Nakskov. Vi er retur i Nakskov ved 13.30-tiden. Prisen for postturen er kr. 250,- for voksne og kr. 125,- for børn.


Ø-hop er tirsdag og torsdag kl. 14.00, hvor vi gør korte ophold på f.eks. Slotø, Vejlø og Enehøje. Det er kun undtagelsesvis at vi også når at gøre kort ophold på Albuen inden vi er retur i Nakskov kl 18.00. Prisen for Ø-hop turen er kr. 250,- for voksne og kr. 125,- for børn.


Slotø turen er onsdag kl 14.00 og en kort tur på ca. 2 timer, hvor vi gør ophold på Slotø og sejler retur til Nakskov med ankomst ved 16-tiden. Prisen for Slotø turen  er kr. 160,- for voksne og kr. 80,- for børn.


Særlige eventture arranges typisk på udvalgte fredage i og uden for højsæsonen.


Voksenprisen gælder fra det 13. år og børneprisen er fra 3 til 12 år - børn under 3 år er naturligvis gratis!


Skal du have hund eller cykel med eller har andre spørgsmål - så se venligst først på fanebladet "Ombord på Postbåden" inden du skriver til os :)